Share |

Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu” funcționează, de vineri, în Galleria Mall Buzău

Biblioteca Județeană va funcționa în noua locație pentru o perioadă de 47 de luni, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a sediului situat pe bulevardul Unirii la care sea adugă o perioadă de încă cinci ani,de monitorizare.

Pentru cei interesați, sediul Bibliotecii se află în imediata apropiere a cinematografului de la etajul centrului comercial. Spațiile sunt astfel amenajate încât să permită nu numai actul lecturii, ci și activități de educație nonformală, seminarii, cursuri, jocuri și alte activități distractive.

Spaţiul închiriat la mall pentru o perioadă de 10 ani are o suprafaţă de 1.200 m.p., Consiliul Județean urmând să plătească lunar 3,9 euro pe metru pătrat, la care se adaugă 4,6 euro pe metru pătrat pentru utilităţi.

„Mulțumesc efortului conjugat al celor din CJ care s-au ocupat de tot ceea ce a însemnat mutare dar și realizarea proiectului de reabilitare și în primul rând armatei care ne-a ajutat cu mutarea fondului de carte”, a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu.

No votes yet