Share |

Mega spectacol cu intrare gratuită la Buzău

Orchestra „Lăutarii” din Chişinău va concerta săptămâna viitoare,  pe data de 17 martie, la Buzău, în cadrul unui mega eveniment  organizat de administrația municipală. Primarul orașului, Constantin Toma promite un eveniment de proporțiile celui organizat de Sărbători, Concertul de Crăciun susţinut de orchestra Johann Strauss Ensemble din Viena.

Buzoienii sunt așteptați la un  amplu spectacol de muzică populară, care va avea loc la Sala Sporturilor, care va fi susţinut de artişti de renume din România și Basarabia. Evenimentul va fi realizat în colaborare cu Televiziunea Română și va fi difuzat pe 27 martie, atât în România, cât şi în Republica Moldova.

Data de 17 martie nu a fost aleasă în mod întâmplător,  27 martie fiind ziua din anul 1918 când Basarabia s-a unit cu Regatul României, după 106 ani de dominaţie ţaristă.

În cadrul spectacolului vor mai evolua Ioan Paladi, Benone Sinulescu, Grigore Leșe, Laura Lavric, Sava Negrean Brudașcu, Traian și Valeria Ilea.

Intrarea la spectacol este gratis, pe bază de invitație. Primăria va înmâna 2200 de invitații, din care 1000 vor putea fi luate de buzoieni, miercuri, cu începere de la ora 10,00, de la ghișeul Sălii Sporturilor.

No votes yet