Share |

Teatrul de Dragobete îi așteaptă pe buzoieni, luni seară, cu o comedie spumoasă și cu multe surprize

 

Teatrul „George  Ciprian” Buzău cu sprijinul Consiliului Județean Buzău vă invită pe 24 februarie să sărbătorim românește ziua iubirii, Dragobetele. Și anul acesta am pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiți! De la bilete gratuite, certificate de căsătorie, șampanie, prăjituri, candy bar până la fotografii printate pe loc – cabină foto – dar și multe alte surprize.. Așadar,

             Anul acesta sărbătorim de Dragobete cu spectacolul CINA DE ADIO, o comedie inspirată după un trend parizian al evoluției prieteniilor.  Dupăcum v-am obișnuit, vor fi oferite certificate de căsătorie temporare iar cei prezenți vor avea ocazia să se fotografieze la, deja celebra, „Poarta lui Dragobete” special amenajată în foaier pentru acest eveniment.

            Teatrul „George Ciprian” a oferit și anul acesta bilete gratuite la piesa CINĂ DE ADIO din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! 5 cupluri care s-au căsătorit de Dragobete și alți 7care ăși serbează siua pe 24 februarie au primit deja invitațiile aferente.

            Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize precum șampanie, prăjituri, candy bar și multe altele…

                                         Sperăm că veți fi alături de noi și la această ediție !

            Vă așteptăm la teatru!

           

 

 

 

 

 

 

No votes yet