Share |

Ultima seară de petrecere la "Toamna Buzoiană" a adunat mii de buzoieni

La finalul ediţiei a 13-a a festivalului Toamna Buzoiană, peste două mii de buzoieni au petrecut alături de formaţii îndrăgite şi interpreţi de seamă de muzică populară. Tudor Ungureanu, din Chişinău, Aurel Tămaş, Maria Dragomiroiu, Grupul lui Florin Vasilică, „Teleromanul”, dar şi alti artişti au contribuit la voia bună în rândul buzoienilor, care au dansat cu foc alături de interpreţii îndrăgiţi.

Cu mic cu mare, mii de oameni au venit să petreacă la festivalul dedicat toamnei. Producătorii autohtoni au oferit spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi din lapte, conserve şi dulceţuri, produse apicole, must, vinuri româneşti, dulciuri, precum şi obiecte de artizanat.

Organizatorii buzoieni şi-au propus ca în acest an sărbătoarea să devină una a comunităţilor din tot judeţul Buzău pentru ca locuitorii de la oraşe şi de la sate să redescopere semnificaţia acestui moment important din an.

”Sunt zeci de mii de oameni care au venit să cumpere tot ce au prezentat producătorii noştri şi mă bucur că s-a întâmplat acest lucru”, a spus primarul Buzăului, Constantin Toma.

No votes yet