Share |

COLECTIV! Adevăruri care nu se spun

Cenzurarea informației relevante, aruncarea pe piață a informațiilor alterate și trunchiate nu fac altceva decât să determine reacții de turmă, predictibile pentru cei care, de 25 de ani, aplică un plan de distrugere mentală a poporului român. "Ați mințit poporul cu televizorul" nu este doar un slogan bine rimat, ci este un adevăr trist pe care, din păcate, nu-l înțelegem în toată profunzimea lui, pentru că altfel ne-am trezi la realitate odată cu refuzul de a mai fi manipulați. Am văzut aseară o emisiune TV, o să vă dau și linkul la sfârșit, o emisiune care m-a surprins prin încercare de restabilire a adevărului într-un templu al minciunii. Ca să nu vă plictisesc, pe scurt, ideile care s-au desprins au fost următoarele: 
1). Am fost mințiți că vom vota pentru reducerea numărului de parlamentari si ne-am pomenit cu dublarea lui. Noi avem aproape 600 de parlamentari la circa 20 de milioane de locuitori, iar SUA 505 parlamentari la circa 300 milioane de locuitori
2). Construcţia Arenei Naţionale a fost câştigată la licitaţie pentru suma de 119 milioane euro, iar la stadiul de finisare cheltuielile ajunseseră la 213 euro.
3). În România un kilometru deszăpezit costă 5000 euro, în ţări unde iarna este ca vara la noi ( Finlanda, Suedia, Islanda) deszăpezirea costă pe kilometru 1200 euro.
4). În ultimii patru ani guvernanții nostri au inchis circa 70 de spitale din tara. In schimb, Biserica a construit 51 de institutii medicale si farmacii, dar si 785 de institutii si servicii medicale( cantine sociale, centre de zi pentru copii, azile de batrani, centre educaționale, grădinițe sociale, etc. 
5). !!! Cu doua zile înainte de tragedia de la Colectiv, părintele Ciprian Grădinaru, de la Paraclisul Catedralei Mantuirii Neamului colecta sânge pentru spitalele în cadrul unui proiect demarat din vară. Fără acest sânge, folosit in primele ore după tragedie, victimele ar fi fost mult mai multe, pentru că fizic centrele de transfuzii, deși deschise non stop după aceea, nu ar fi putut să proceseze o asemenea cantitate de sânge și plasmă. 7000 de litri de sânge s-au livrat spitalelor prin acest proiect. 
6). !!! În timp ce pompierii si cadrele medicale cărau morţii sau dădeau primul ajutor la Colectiv, Părintele Vasilică Bârleanu, preot militar la ISU Bucuresti, îmbrăcat în pompier, pentru că se afla în misiune, s-a aflat printre cadavre făcând pentru fiecare rugăciunea de trecere în lumea celor drepţi. Morţii de la Colectiv n-au plecat fără rugăciune. Martori sunt colegii părintelui, pompierii. 
Tot ce vă scriu aici reprezintă idei desprinse din prima jumătate a emisiunii de care v-am vorbit, cu invitati de cea mai bună calitate, respectiv, un profesor universitar, supranumit "profesorul geniilor", un medic renumit care s-a chinuit ani buni să construiască un spital și nu a reușit nici acum ( dar nu din cauza Bisericii s-a întâmplat asta, ci din cauza sistemului mafiot care zădărnicești orice încercare de a face ceva bun în țara asta ), un specialist în comunicare, care explică profesionist cum sunt dirijați oamenii ( ca să nu zic altfel) să se răscoale împotriva Bisericii, precum și Parintele Ciprian Gradinaru, care nu mai are nevoie de nicio recomandare. 
Prin urmare, informaţiile care ar fi relevat adevărul au fost ascunse. Ni s-au servit numai minciuni şi, odată cu ele, mesajul că Biserica este vinovată de haosul în care trăim. De ce? Era nevoie de un vinovat. Pe cineva trebuie să-şi verse frustrarea şi poporul acesta şi atunci oamenii au fost manipulaţi să creadă creadă că-i altcineva vinovat de toate relele din ára asta, adică instituţia numită Biserică.
Linkul emisiunii este aici: http://www.realitatea.net/realitatea-spirituala.html

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)