Share |

În urma votului acționarilor, Compania de Apă Buzău are conducere nouă

Compania de Apă Buzău are conducere nouă, după ce acţionarii au votat luni structura Consi­liului de Administraţie pentru următorii patru ani.

De la ședința acționarilor au lipsit președintele Consiliului de Administrație provizoriu, Cornel Pitiș, iar în absența acestuia, reprezentantul Consiliului Județean, Mirela Oprea, a fost desemnat de acționari să conducă lucrările. Noii membri ai Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Buzău sunt Manuela Claudia Zoița, Bogdan Ion, Petruș Hinta, Lucian Sălcuțan și Simona Săvulescu. Ultimii doi se află la primul mandat în Consiliul de Administrație al Companiei.

„Pentru că avem cel puțin doi membri ai noului viitor Consiliu de Administrație, un mesaj cel puțin din partea Autorității Publice Județene este de încredere într-o colaborare cu toți partenerii instituționalizați, interesați și abilitați după lege în funcționarea Operatorului regional, Consiliul de Administrație, managementul companiei ADI Buzău 2008 și fiecare dintre, atât membri ADI Buzău 2008, cât și acționarii din Adunarea Generală, o colaborare corectă, transparentă și cu multă colaborare pe toate problemele.”, a ținut să sublinieze Mirela Oprea, reprezentantul Consiliului Județean.

Pe ordinea de zi s-a aflat și contractul de mandat și valoarea indemnizațiilor a indemnizațiilor lunare ale membrilor Consiliului de Administrație, în sumă de 3687 de lei, brut, propunere formulată în funcție de salariul mediu pe ramură.

Noii membri ai CA al Companiei de Apă, avocatul Lucian Sălcuţan şi economistul Simona Săvu­lescu, sunt doi colaboratori apropiaţi ai primarului Constantin Toma, iar alegerea lor în structura respectivă relevă o victorie a primarului în fața directorului Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru.

No votes yet