Share |

Într-un schimb de replici cu popularul Silviu Roșioru, primarul Toma a desființat un mit

Opoziția din Consiliul Local Municipal Buzău, prin vocea consilierului Silviu Roșioru, a solicitat la întrunirea de astăzi micșorarea salariului directorului Companiei de Apă, Simona Săvulescu. Roșioru a susținut că directorul Companiei de Apă ar încasa un salariu de 200 de milioane de lei vechi, sumă care, de-a lungul timpului, a stârnit multă nemulțumire cetățenilor și chiar primarului Constantin Toma.

Acesta din urmă a luat cuvântul și a explicat că salariul directorului Companiei de Apă s-a diminuat considerabil și că, în schimbul unei remunerații mult mai mici, directorul Simona Săvulescu a reușit să facă lucrurile să meargă foarte bine în unitatea respectivă. Compania de Apă și-a îmbunătățit strategiile și serviciile, s-a mutat în casă nouă, în plus, accesează fonduri europene pentru dezvoltarea marii infrastructuri în tot județul, iar Simona Săvulescu, primește remunerație de trei ori mai mică decât cea vehiculată de opoziție și anume 7000 de lei.

"Domnule consilier, ați rămas în același film în care a jucat <Hoții și vardiștii> pe vremuri; dumneavoastră erați într-o tabără pe care nu o nominalizez. Salariul (directorului) este de vreo trei ori mai mic, iar la Compania de Apă se întâmplă extraordinar de multe lucruri bune.”, a ținut să precizeze Constantin Toma.

 

SURSA FOTO: TV Sud Est

 

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)