Share |

ȘEDINȚĂ ÎN PUMNI! Bătaie în Consiliul Local între consilierii puterii și cei ai opoziției

Protagoniștii sunt doi consilieri ai opoziției, Ion Burlacu și Constantin Bleav și alți doi consilieri din partea PSD, Gheorghe Răducan și Nicolae Trandafir, toți patru membri ai Consiliului Local Săpoca. Scandalul a avut loc marți, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Săpoca.  Potrivit primarului comunei, Iulian Manea, neînțelegerile au plecat de la un proiect de hotărâre care a fost avansat pe ordinea de zi după vacantarea unui post de consilier local. Odată cu înlocuirea  alesului local a fost necesară modificarea componențelor comisiilor de specialitate. 

Nemulțumirea reprezentanților PSD în CL Săpoca  a plecat de la faptul că Ion Burlacu, zis "Dacălu", nu a mai avut loc în Comisia economică în urma reorganizării comisiilor. Scandalul a degenerat. Primarul Iulian Manea susține că n-ar fi fost vorba totuși de bătaie, ci doar de un schimb de replici dur. În schimb, contabilul șef al Primăriei, Sorin Vasile vorbește de o bătaie în toată regula  într-o postare pe pagina sa personală de Facebook:

"Bătaie astazi 10.07.2018 în cadrul Consiliului Local Sapoca..... La o discuție în contradictoriu pe marginea unui punct de pe ordinea de zi cu reprezentanții opoziției Burlacu Ion și Bleav Constantin , doi dintre consilierii PSD, si anume Raducan Gheorghe zis "Georgica" și Trandafir Nicolaie nu au găsit contraargumente decât sa sară cu pumnii la bataie.... De... este specificul "carierei" lor la Spitalul Sapoca....( unul este instructor și celălalt portar )... Deh. .. Cam așa se rezolva problemele în ziua de azi...."

No votes yet