Share |

Și-a probat pumnii pe un om al străzii ca să-și sperie fosta iubită

Un tânăr din Buzău care a vrut să-și înspăimânte fosta iubită, care nu mai vrea să continue relaţia cu el și a snopit în bătaie un om al străzii, cu afecțiuni psihice, apoi  i-a trimis fetei filmarea ca pe un avertisment. În plus, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir şi i-a transmis fetei că acolo îi va săpa mormântul.

Pe imaginile trimise pe telefonul fostei iubite se vede cum agresorul, filmat de un amic, îl trage pe omul străzii într-o curte după care începe să-l umilească. Victima imploră să fie lăsată în pace, daragresorul îşi continuă demonstraţia care se încheie cu o bătaie zdravănă.  

Teroarea a început atunci când părinţii fetei au încurajat-o să rupă prietenia cu tânărul pus pe rele.   Părinţii fetei sunt disperaţi pentru ca ameninţările se ţin lanţ.   ”Pe perioada cât a vorbit cu fata mea îi trimitea toate bătăile pe care le făcea, pentru că este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele în cazul în care voia să se despartă de el să-i arate că este puternic şi că aşa o să o bată şi pe ea şi pe noi”, a declarat mama fetei pentru publicația Știri de Buzău.

Un alt filmuleţ în care minora apare dezbrăcată a făcut ravagii în sufletul fetei care a încercat să se sinucidă de două ori.    "Nu am mai putut suporta acest coşmar şi am încercati de două ori să mă sinucid cu pastile. Sunt urmărită pe stradă iar fratele meu de clasa a noua a fost ameninţat la şcoală. Familia mea trăieşte în teroare din cauza acestui băiat", ne-a povestit adolescenta, în vârstă de 17 ani.   Părinţii au făcut plângere la poliţie însă teribilistul ameninţă că va face publice imaginile umilitoare cu fata care a fost filmată dezbrăcată. Poliţia confirmă că joi a fost depusă plângere la Poliţia Municipiului Buzău în numele fetei. 

 

VIDEO AICI: ( https://www.facebook.com/adevarul.buzau/videos/1968815810115969/)

No votes yet