Share |

Accident mortal provocat de un șofer beat și fără permis, azi-noapte, pe DN10

Accidentul a avut loc chiar în fața fabricii de cărămidă din localitatea Sătuc, unde un șofer a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o țeavă de gaze, după care s-a răsturnat. Șoferul a fugit, lăsînd lângă mașină cadavrul unei fetițe de 11 ani. Autoturismul marca Audi cu număr de Neamț a părăsit partea carosabilă chiar în dreptul unei stații GPL. O cameră de supraveghere a surprins trecerea în mare viteză a mașinii care avea motorul foarte turat. După ce a produs accidentul, șoferul s-a făcut nevăzut fără să-i pese că a lăsat în urmă un copil mort. Operatorul stației GPL, cel care a sunat la 112, spune că nu a mai găsit pe nimeni lângă mașină după numai câteva minute de la producerea accidentului. Fetița a fost descoperită desculță și îmbrăcată sumar de către anchetatori la locul tragediei.

Şoferul care a provocat teribilul accident a fost prins cîteva ore mai tîrziu și după primele cercetări s-a constata că tragedfia a fost provocată chiar de către unchiul fetiţei, un tânăr de 27 de ani din localitate. Suspectul a fost reţinut de poliţie pentru audieri preliminare şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.

La fața locului a ajuns și bunicul fetiței decedate, care nu a știut să precizeze ce s-a întâmplat cu fiul și cu nepoata sa. Oamenii legii vor trebui să elucideze acum circumstanțele în care fetița circula noaptea cu mașina, în timp ce autorul uciderii din culpă ar putea fi reținut. Alimentarea cu gaze a localității a fost oprită până la remedierea fisurii din conducta magistrală. Traficul în zonă s-a desfășurat normal.

No votes yet