Share |

Adolescentă intoxicată cu monoxid de carbon de la un instant defect

În această după-amiază, la Spitalul Județean a ajuns, de la Constanța, autospeciala pentru tratamente hiperbarice, care să o preia pe tânără și să o transporte la un spital din București.

O adolescentă a fost găsită de familie, în stare critică, prăbuşită în baie. Fata de 15 ani s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon rezultat de la un instant defect. O autospecială pentru tratamente hiperbarice a preluat-o pe pacientă din spitalul judeţean pentru a o transporta la o unitate medicală din Bucureşti.

Sâmbătă seară, Andreea G. a fost găsită de părinţi zăcând inconştientă în baia locuinţei sale din localitatea buzoiană Şarânga.  Fata intrase să facă un duş, însă rudele au început să se îngrijoreze în momentul în care au văzut că nu mai iese. La scurt timp, trei ambulanţe au plecat de la Buzău spre locul indicat în apelul la 112. Pe traseul spre spital, inima Andreei s-ar fi oprit de mai multe ori dar medicii au reuşit să o resusciteze de fiecare dată. Conducerea SMURD a decis să trimită la Buzău un autocamion prevăzut cu un tub hiperbaric, cu ajutorul căruia Andreea să fie transportată la un spital din Bucureşti.

No votes yet