Share |

Agresorii din Mihai Viteazu au ajuns după gratii

Cei doi tineri care, la sfârșitul săptămânii trecute au zdrobit un alt tânăr din bBuzău, bătându-l până la inconștiență, au fost arestați.” În urma administrării materialului probator de către polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului de caz, cu  referire la conflictul din noaptea de vineri spre sâmbătă, ieri  s-a dispus arestarea celor doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 28 ani, pentru comiterea infracțiunii de tentativa de omor”, se arată în comunicatul de presă transmis de Biroul de presă al IPJ Buzău.

Reamintim că, un tânăr de 28 de ani a ajuns în stare gravă la București și riscă să rămână mutilat pe viață, în urma unui conflict, izbucnit pe fondul consumului de alcool între el și un bun amic al său.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Poliția și Serviciul de Ambulanță au fost solicitate să intervină în cartierul Mihai Viteazu, acolo unde doi tineri, unul de 28 de ani și celălalt de 26 de ani, s-au luat la bătaie după ce au consumat alcool împreună. 

Tânărul de 26 de ani s-a enervat în urma unui schimbde cuvinte, a pus mâna pe o sticlă de bere și l-a lovit drept în față de amicul său, provocându-i o rană deschisă. Celălalt a ripostat iCei doi tineri care, la sfârșitul săptămânii trecute au zdrobit un alt tânăr din bBuzău, bătându-l până la inconștiență, au fost arestați.” În urma administrării materialului probator de către polițiștii de investigații criminale, sub coordonarea procurorului de caz, cu  referire la conflictul din noaptea de vineri spre sâmbătă, ieri  s-a dispus arestarea celor doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 28 ani, pentru comiterea infracțiunii de tentativa de omor”, se arată în comunicatul de presă transmis de Biroul de presă al IPJ Buzău.

Reamintim că, un tânăr de 28 de ani a ajuns în stare gravă la București și riscă să rămână mutilat pe viață, în urma unui conflict, izbucnit pe fondul consumului de alcool între el și doi tineri de etnie romă din cartierul Mihai Viteazu. 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Poliția și Serviciul de Ambulanță au fost solicitate să intervină în cartierul Mihai Viteazu, acolo unde doi tineri, unul de de 17 și altul de 26 de ani, au zdrobit un bătaie un tânăr de 28 de ani, pe  nume Florentin Ioniță, provocându-i traumatisme foarte grave, care au necesitat transportarea urgentă a pacientului într-un spital din Capitală. 

Martorii incidentului au sunat Poliția și Salvarea, iar cei doi au fost transportați la Spital pentru îngrijiri medicale. Aici, medici au constat că tânărul a suferit un traumatism facial sever și au decis să-l trimită de urgență la un spital din Capitală.

No votes yet