Share |

APEL CĂTRE BUZOIENI! Tombola generozității pentru doi copii condamnați la sărăcie

Doi copii din Vadu Pașii trăiesc o adevărată dramă, părinții lor fiind săraci lipiți pământului și, pe deasupra bolnavi. Mama  lor este surdă, iar tatăl are picioarele pline de eczeme purulente, iar acesta este un motiv suficient ca unii oamenii din sat să refuze să-l cheme cu ziua la muncă, atât cât ar fi nevoie ca să le asigure copiilor măcar pâine goală în fiecare zi.

Trăiesc cu toții, patru suflete sufocate de sărăcie, într-o cameră foarte mică. Atât de mică, încât nu a mai fost loc decât pentru o sobă și două paturi, în care se îngrămădesc cu toții. Nu au nici măcar un șifonier, își țin hainele într-o cutie sub masă. Nu au ajutor social, mama nu are pensie de handicap. Singurul venit este alocația copiilor și ce mai primesc de la săteni prin munca cu ziua.

Sunt foarte săraci și copii lor au nevoie de îndrumare pentru a continua școala.

„De curând am fost să vedem cazul și le-am dus haine. Fetița, foarte entuziasmată, a desfăcut un sac și își căuta o geacă... Am mers acolo cu alimente pentru că nu mai aveau ce mânca, o duc foarte rău... Intenționăm să ajutăm mama să intre în posesia unei pensii de handicap și să le construim o cameră pentru copii, dar avem nevoie de susținerea cetățnilor pecare îi îndemn să ajute! În acest sens am organizat și o tombolă.  Trebuie să cumpere unul sau mai multe bilete la tombola noastră caritabilă și să ne ajute să construim camera celor doi copii din Vadu Pașii.  (Cazul este aici: https://www.facebook.com/impreunapentrubuzoieni/posts/231509244077599 ) ”, a Diana Rus, președintele organizației „Împreună pentru buzoieni”

Tombola a debutat pe data de 2 mai și se va finaliza pe 15 mai. Pentru a intra în tragerea la sorți, cetățenii  trebuie să cumperei un bilet în valoare de 5 lei. Suma se poate dona în conturile de mai jos, specificând la detalii *tombolă* .

Cont în lei: RO87BTRLRONCRT0435773501

Cont în euro: RO37BTRLEURCRT0435773501

Beneficiar: Asociația Împreună pentru buzoieni

Paypal: paypal.me/impreunaptbuzoieni18

Tatăl este Bratu Cristinel, mama Gheorghe Antoneta, strada Liviu Rebreanu nr 34, localitatea Vadu Pașii, comuna Vadu Pașii, județ Buzău. Telefon 0762 669 020.

Copii: Bratu Mădălina - 12 ani și Bratu Adrian - 14 ani

Telefon primăria Vadu Pașii - 0238 788 109

No votes yet