Share |

Bătrână violată de un tânăr care putea să-i fie nepot

Marți seară, la Valea Râmnicului, un bărbat de 37 de ani a violat o bătrână de 73 de ani. Polițiștii au fost sesizați prin 112 chiar în noaptea cu pricina, de câtre fiul victimei.

„La data de 17 iunie polițiștii au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către un bărbat despre faptul că în noaptea precedentă, mama sa, o bătrână de 73 de ani din Valea Râmnicului, a fost victima unui viol în noaptea de 16/17 iunie”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

La nivelul Poliției a fost constituită o echipă complexă care s-a deplasat la fața locului și poliţiştii au demarat cercetările, iar în baza semnalmentelor și datelor furnizate de femeie, polițiștii au desfășurat investigații și au stabilit că ar fi vorba despre un bărbat de 36 ani din Grebănu, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul ar fi pătruns, în jurul orei 01.00, în curtea locuinței prin escaladarea unui gard și, ulterior, profitând de faptul că ușa imobilului nu era asigurată a intrat în locuința femeii de 73 de ani. Aici, prin constrângere fizică, bănuitul ar fi întreținut raporturi sexuale cu victima. Înainte de a părăsi imobilul, ar fi sustras și suma de aproximativ 100 lei și un telefon mobil aparținând părții vătămate.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și viol și, urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile

No votes yet