Share |

Buzoian omorât în bătaie pe plaja de la Vama Veche (VIDEO)

Un bărbat din Buzău a fost găsit decedat, sâmbătă, pe plaja din Vama Veche. Dispeceratul SAJ a fost apelat sâmbătă, în jurul orei 12,40, de o persoană care a găsit victima în stare de inconştiență

Potrivit Ziua de Constanța, victima a fost găsită într-un autobuz cu etaj din zona ”La Stuf”. Bărbatul decedat ar fi din județul Buzău.

El ar fi fost agresată de mai mulți tineri, au spus martori citați de publicația citată. Oamenii legii au reţinut un suspect în cazul crimei care s-a produs la Vama Veche. Instanţa a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Răzvan Andrei Zaharia, un tânăr de 17 ani din Constanţa, judecat pentru trafic de droguri de mare risc, pe care instanţa l-a lăsat în libertate în urmă cu un an, a comis o crimă înfiorătoare sâmbătă, 5 mai, în Vama Veche. Victima este un bărbat de 34 de ani, născut în Tecuci, dar care locuia în Siliştea Buzău.    Omul a venit pe litoral în minivacanţa de 1 Mai şi a rămas în Vama Veche, înnoptând într-un autobuz supraetajat. Între el şi grupul de tineri din care făcea parte şi Răzvan Andrei Zaharia a izbucnit un conflict spontan. Cearta s-a sfârşit cu o tragedie, după ce minorul constănţean l-a lovit în mai multe rânduri cu un corp dur.    Oamenii legii sosiţi la faţa locului au identificat grupul suspecţilor care se aflau în tren, în zona staţiunii Costineşti. Cei patru au fost audiaţi la sediul Poliţiei Mangalia, iar pe numele minorului  Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a emis ordonanţă de reţinere. Duminică, magistraţii au decis ca minorul să fie arestat pe o perioadă de 30 de zile.   Minorul se afla deja în atenţia autorităţilor pentru trafic de droguri, făcând parte dintr-un grup infracţional care comercializa canabis în primăvara anului trecut în  Constanţa. Instanţa a decis atunci că minorul nu prezintă pericol social şi că poate fi judecat sub control judiciar, potrivti publicației Adevărul.

 

No votes yet