Share |

Buzoiancă tâlhărită cu brutalitate la drumul mare

O buzoiancă de 52 de ani a fost tâlhărită al drumul mare de un  tânăr de 21 de ani, din Clondiru. Săptămâna trecută, în noaptea de 17 spre 18 mai, dimineața, la ora 02:30, femeia a fost atacată cu brutalitate de tânăr, care i-a sustras poșeta în care se aflau 3500  lei.

„La data de 18 mai a.c., poliţişti de ordine publică şi investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au depistat la scurt timp de la comiterea faptei, principalul bănuit de săvârşirea unei tâlhării, pe raza municipiului Buzău.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 17 spre 18 mai 2018, în jurul orei 02.30, bănuitul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Clondiru, ar fi sustras, prin violenţă şi profitând de întuneric, poşeta unei buzoience în vârstă de 52 de ani.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, bănuitul a fost depistat la scurt timp, iar în urma controlului asupra bagajelor acestuia au fost identificate bunuri cu semnalmentele celor sustrase.

Prejudiciul estimat la 3500 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80 % de poliţişti şi predat persoanei vătămate.

Faţă de cel în cauză poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării sale în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Buzău, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Buzău!

No votes yet