Share |

Buzoianca Bianca Purcărea a fost eliminată de la X Factor de Mihai Morar!

In ediţia de seara trecută a show-ului X Factor, Paula Seling,Mihai Morar si Adrian Sână, cei 3 membrii ai juriului X Factor au avut o misiune foarte grea. Din cei 24 semifinalişti, printre care se afla si buzoianca Bianca Purcărea, au fost selectaţi doar 12 pentru a trece mai departe şi pentru a-şi vedea visul împlinit. Cei trei juraţi au ales finaliştii X Factor alături de câte un invitat special. Astfel,Laurenţiu Duţa a fost invitatul lui Mihai Morar, Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision a fost invitatul Paulei Seling  iar Alexandra Ungureanu a fost invitata lui Adrian Sână.
    Doar patru concurenţi din fiecare categorie au primit permisul de trecere în etapa galelor live. Printre aceştia nu s-a aflat din păcate şi buzoianca noastră.
  Bianca Purcărea,care câştigase atâta popularitate în rândul publicului a fost eliminată de Mihai Morar, considerând că ea a fost “doar o revelaţie” , care însă nu a demonstrat tot ce putea în acest show.
  In privinţa acestei decizii, Mihai Morar a fost aspru criticat de fanii X Factor chiar pe pagina sa personala de Facebook. In comentariile lor, toţi o susţin şi o regretă pe Bianca:
 “Dany Danya:  Singura de care imi pare sincer rau e Bianca ... are o voce foarte frumoasa !”,  “Lucia Adriana: muzica poate e cu noi....dar cu tn sigur nu a fost cand ai eliminat o pe Bianca....imi pare rau sa ti zic asta...”, “Tinita Tina: Bianca facea cat toti, păcat. Mare dezamagire ptr alegerile facute de toti 3,ati eliminat voci mult mai bune”.
    Acestea sunt numai câteva din avalanşa de comentarii cu privire la Bianca Purcărea, care se pare ca a pierdut un concurs, dar şi-a câştigat publicul de partea ei.
    Mihai Morar le raspunde fanilor revoltaţi de eliminarea Biancăi astfel: “X Factor este despre un star, nu despre o voce”.

Your rating: Nimic Average: 4.5 (10 votes)