Share |

Cazuri noi de coronavirul la Direcția de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului

Au mai fost depistați cu coronavirus trei angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, în urma testărilor periodice. Biroul de presă al instituției a comunicat că niciuna dintre personele infectate nu prezintă simptome.

 

"În urma testării periodice a personalului din unitățile rezidenţiale de asistență socială, un număr de trei angajați din cadrul a două centre destinate copiilor au fost confirmați pozitiv COVID 19. Șase persoane angajate ale centrelor respective, colegi de tura, au fost plasate in izolare la domiciliu.

La nivelul centrelor se realizeaza triajul personalului la intrarea in tura, se derulează permanent acţiuni de igienizare şi dezinfectare a spaţiilor şi a obiectelor, se mentine aplicarea tuturor masurilor de prevenire si protectie a beneficiarilor si a personalului specifice pentru aceasta perioada.

La nivelul fiecărei structuri sunt aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Buzău.

În prezent, niciun beneficiar şi niciun angajat nu prezintă simptome, starea de sănătate a acestora este monitorizată permanent, orice modificare urmând a fi comunicată imediat Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.", se arată în comunicatul de presă transmis de departamentul de relații cu presa al D.G.A.S.P.C.

No votes yet