Share |

Ce se întâmplă acum cu băiatul acostat de pedofil în cartierul Dorobanți

După ce noaptea de miercuri spre joi a petrecut-o în arestul Poliției, pedofilul din cartierul buzoian Dorobanţi a fost internat joi dimineață la  Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca și condus la Serviciul de Medicină Legală din Buzău pentru un examen psihologic.  

 Andrei Ioan Pavel a fost identificat şi prins, la două ore după apariţia unui avertisment postat pe Facebook, care indica un bărbat blond cu aluniță în barbă.

”În minunatul nostru cartier Dorobanţi se află un pedofil! Este blonduţ, 1.70 şi o aluniţă în barbă. Un tânăr a încercat să-i vadă abdomenul, să vadă ce chiloţi poartă pe el şi l-a invitat la el acasă. Asta a fost acum două săptămâni. Acum s-a întâmplat iar şi de data asta a vrut să-l atingă. Am pus pe Facebook ca să avertizez şi alte mămici”, a declarat pentru Adevbărul și Știri de Buzău Daniela Mihai, femeia care a postat avertismentul pe Facebook. 

 Poliţia s-a autosesizat şi a mers la familia băiatului de 12 ani care a fost acostat pe stradă de un adult, iar în urma verificărilor, a fost identificat autorul faptei. El are de 25 de ani, nu are ocupație, și este de meserie asistent kineto-terapeut. La audieri şi-a recunoscut fapta.

 A fost condus la sediul IPJ Buzău, pentru cercetări care au durat până aproape de miezul nopţii.   ”Din cercetările efectuate a reieşit că tânărul ar fi abordat un minor în vârstă de 12 ani, pe stradă, în municipiul Buzău, iar pe timpul discuţiilor cu acesta ar fi comis acte de natură sexuală”, a declarat Mihai Drăghiciu, de la Poliţia Buzău. Poliţia a fost întocmit dosar penal, pentru coruperea sexuală a minorului.

Adolescentul acostat de suspect pe stradă a ajuns la psiholog, pentru consiliere, el fiind serios afectat de experiența pe care a avut-o cu pedofilul, mai cu seamă că a avut două experiențe similare cu acesta, cu o distanțpă de două săptămâni între ele. 

No votes yet