Share |

Conducerea PNL Buzău ia poziție în scandalul de la Grebănu, unde reprezentanții lor blochează o investiție de 14 miliarde de lei

Liderii PNL Buzău au ținut să sancționeze public gestul consilierilor locali liberali și liberal-democrați de la Grebănu, care au respins un proiect cu finanțare europeană în valoare de 14 milioane de euro doar pentru a face în ciudă conducerii pesediste a primăriei.

La câteva ore după ce liderului PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a solicitat mai multă responsabilitate din partea PNL și ALDE, liberalii buzoieni au emis un comunicat de presă prin care au anunțat măsuri împotriva aleșilor de la Grebănu:
"Filiala PNL Buzău nu este de acord și condamnă situația creată în comuna Grebănu de către consilierii PNL și ALDE care boicotează un proiect pe fonduri europene, în valoare de 14 milioane de euro. Practic, consilierii vor blocarea acestui proiect pentru dezvoltarea comunității locale, la care contribuția autorităților locale ar fi de doar 2%, parte a unei investiții majore ce se va desfășura în mai multe localități din întreg județul, cu o valoare totală de 300 de milioane de euro. 
Cetățenii care le-au acordat votul așteaptă de la aleșii lor locali responsabilitate și realizarea a cât mai multor proiecte viabile pentru dezvoltarea comunității locale, și nu să joace la mai multe capete pentru micile lor interese. 
Conducerea si filiala PNL Buzău dezavuează astfel de acțiuni din partea consilierilor săi, care pentru propriile interese riscă să sacrifice dezvoltarea comunități. PNL Buzău va analiza in prima sedinta de Birou Politic Judetean situatia creata la Grebanu si va lua măsurile care se impun.”

No votes yet