Share |

Cosmin Dan vrea să scape de închisoarea pe viață și forțează schimbarea încadrării juridice

Cosmin Dan, tănărul care anul trecut și-a fosta iubită dându-i foc, își așteapotă sentința, potrivit judecătorului de caz, care a anunțat că a încheiat audierile din proces, precu, și data de  28 ianuarie ca termen de soluţionare pe fond a cauzei.

Acum instanța se va pronunța cu privire la încadrarea juridică, după ce avocaţii lui Cosmin Dan au cerut schimbarea din infracţiunea de omor cu premeditare în ucidere din culpă, după ce inculpatul a susţinut că nu a dorit să îi dea foc Valentinei, ci doar să o sperie.

Cosmin Dan, a cerut prin apărătorii săi şi recuzarea magistratului de caz, solicitare respinsă de judecători, în camera de consiliu. Reamintim cititorilor că anul trecut, în luna februarie a anului trecut, moartea Valentinei Nica a cutremurat o țară întreagă, fata fiind arsă de vie de fostul iubit, în propriul apartament de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

Procesul a început în luna septembrie 2019, iar de atunci au avut loc cinci termene de judecată, în cadrul cărora au fost depuse mărturii cutremurătoare. Procurorii solicită condamnarea pentru omor cu cruzime, infracţiune pentru care se aplică pedeapsa cu închisoare pe viaţă.

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)