Share |

Cu căruța răsturnată în sensul giratoriu de la Carrefour

Un căruțaș beat a fost cât pe ce să dea naștere unei adevărate tragedii printr-un gest de-a dreptul iresponsabil. Acesta și-a încheiat ziua de muncă la terasa din parcarea Penny, acolo unde a venit cu atelajul încărcat cu lemne de foc pentru a bea se cinsti cu un pahar de băutură.

Caii, pe care credea că i-a legat de gard, s-au speriat și au luat-o la fugă înspre un giratoriu intens circulat.

Înhămați la căruță au apucat să parcurgă câteva sute de metri către giratoriul cu avion, apoi au luat-o la fugă pe contrasens până la semaforul din dreptul centrului comercial unde, din cauza stâlpișorilor de pe trotuar, atelajul s-a răsturnat pe o parte, ocupând prima bandă de pe sensul de intrare în oraș. A fost nevoie ca mai multe echipaje de Poliție asă sosească la fața locului pentru a dirija circulația și pentru a-l trage la răspundere pe căruțașul inconștient, de fel din Tisău, care ducea un transport de lemne din Vernești unui client din Poșta Câlnău.

El le-a declarat polițiștilor că a făcut un popas de câteva zeci de minute la terasa unei carmangerii.

Incidentul i-a adus căruțașului o amendă usturătoare pentru conducerea atelajului în stare de ebrietate și punerea în pericol a siguranţei circulaţiei rutiere.

Mașinile de pe sensul de intrare în municipiu au fost dirijate pe cealaltă bandă de circulație timp de 15 minute, până când un utilaj de la Urbis a repus atelajul pe roți și l-a îndepărtat de pe carosabil. Caii au scăpat nevătămați.

No votes yet