Share |

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident teribil

Duminică noapte, pe un drum judeţean din Buzău, doi tineri din Scultelnici au murit în urma unui accident teribil cu mașina.

Lipsa experienţei, consumului de alcool şi viteza excesivă au stat la baza tragediei.

Adrian Iordache, de 22 de ani, aflat la volanul unu autoturism Audi și pasagerul, Cristian Dinu, de 34 de ani, au murit pe loc. Adrian Iordache nu avea permis de conducere și a pierdut controlul maşinii după care s-a răsturnat în afara carosabilului. Adrian Iordache se întorsese din Marea Britanie și duminică ieşise din izolare. Cei doi au petrecut toată noaptea împreună, după care s-au urcat în autoturism şi au pornit într-o goană nebună.

Într-o curbă de pe DJ 203 I, între Pogoanele şi Scutelnici, maşina a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat pe câmp. Echipajele SMURD au găsit la faţa locului un morman de fiare, iar pe cei doi tineri aruncaţi pe câmp, dezbrăcaţi şi desfiguraţi.

Anchetatorii spun că au avut o viteză foarte mare şi că nu purtau centura de siguranţă. Acul kilometrajului a rămas blocat la 210 km/oră.

Cel care s-a urcat la volan nu avea permis de conducere şi chiar se pregătea să susţină examenul în acest sens. Unul dintre tinerii decedați era căsătorit și tatăl a patru copii.

No votes yet