Share |

Doliu la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”

S-a stins din viață profesorul de Educație Civică Dan Sarafolean, de la Școla Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”, răpus de temutul virus SARS-CoV-2.

Anunțul decesului a fost făcut de colegii săi, profesori ai aceleiași unități de învățământ, pe pagina oficială de Facebook a școlii:

"Cu regret, anuntam disparitia fulgeratoare a domnului profesor Dan Sarafolean.Bunatatea si blandetea dumnealui nu vor fi niciodata uitate! Suntem alaturi de familia greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca!"

Profesorul Dan Sarafolean avea 55 de ani și era căsătorit tot cu un cadru didactic, profesorul de istorie Nicoleta Sarafolean, directorul Școlii Gimnaziale "Dionisie Romano" din Buzău.

În urmă cu două săptămâni a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Profesorul Sarafolean suferea de inimă și, acum câțiva ani, îi fuseseră montate două stenturi cardiace. S-a stins pe un pat de spital, La București.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al profesorului Sarafolean va ajunge în Buzău mâine, la ora 12:00. Înmormantarea va avea loc duminică, la cimitirul catolic din cartierul Micro XIV.

Your rating: Nimic Average: 1 (1 vote)