Share |

Doliu la Vadu Pașii! Întreaga comunitate deplânge moartea Corneliei

O tânără din Vadu Pașii și-a pierdut viața, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, într-un accident cumplit. Numele ei este Corneliei E., avea 42 de ani și trăia de mai mulți ani la București, unde lucra ca economist.

Sâmbătă, se afla pe motocicletă împreună cu logodnicul său și se îndreptau spre litoral. Pe sensul de mers către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, motocicleta pe care se afla Cornelia împreună cu iubitul său a intrat în coliziune cu un autoturism. 

În urma accidentului, buzoianca a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, dar a pierdut lupta cu moartea în drum spre spital, iar iubitul său a fost  preluat de la locul accidentului cu elicopterul, cu o hemoragie masivă. În plus, în urma impactului violent, motociclistului i-a fost secţionat unul dintre picioare. 

Luni dimineață, trupul fără viață al Corneliei a  ajuns la Vadu Pașii, în satul Stăncești, acolo unde s-a născut și unde locuiesc părinții săi. Întreaga comunitate deplânge moartea cunmplită a tinerei care nu a mai apucat nunta, pe care programase să o facă imediat după pandemie. Înmormântarea va avea loc mâine, 21 iulie.

Your rating: Nimic Average: 2.6 (7 votes)