Share |

Durere fără margini la Buzău! Mădălina a ajuns acasă (FOTO)

Trupul Marinei Mădălina Sneddon, avocata de 40 de ani, care a murit în Franța pe data de 13 iunie, cel mai probabil ucisă de soțul ei, scoțianul Craig Sneddon, a ajuns acasă, la Buzău.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de către preotul Constantin Cățoi, din a cărui parohie făcea parte Mădălina Sneddon:  "Fiică a parohiei noastre și unicul copil al lui Gheorghe și al Antoninei Maxim, a plecat în veșnica ei călătorie spre Tatăl cel ceresc în data de 13.06.2020, din Aix en Provence, Franța.

Trupul neînsuflețit s.a întors în aceasta noapte pe meleagurile natale (Buzău), iar mâine 28.06.2020, ora 12.30, va fi înhumat in cimitirul Sfântul Apostol Andrei, mun. Buzău.
Pentru cei ce în drumul vieții acesteia pământești, Marina Mădălina Sneddon (Maxim), în cei 40 de ani de viață, a fost o prezenta remarcabilă, trupul neînsuflețit va poposi la capela cimitirului spre ,,rămas bun", iar sufletul așteaptă de la fiecare o rugăciune, oriunde ați fi.

Dumnezeu sa o odihnească în pace!"

 

Buzoianca trăia de mai mult timp în Anglia alături de soțul ei, un inginer scoțian și a fost găsită moartă într-un apartament din orașul turistic Aix-en-Provence, Franța. Cel care a sunat la numărul de urgență și a anunțat decesul este chiar soțul ei, Craig Sneddon, care susține că a găsit-o moartă la baza scărilor, dar în urma investigațiilor efectuate de polițiștii francezi acesta a fost pus sub arest cu acuzația de crimă.Potrivit anchetatorilor, atunci când a sunat la numărul de urgență, Craig Sneddon vorbea într-o franceză stâlcită și spunea că soția lui s-a accidentat, dar când personalul medical a ajuns la locul faptei, au găsit-o pe Mădălina moartă.

„Paramedicii au devenit suspicioși imediat și detectivii au izolat scena crimei. Suspectul a spus că a descoperit cadavrul când s-a trezit și că nu-și putea aminti prea multe fiindcă în seara precedentă băuse”, au mai precizat anchetatorii francezi.

În cursul zilei de luni, 15 iunie, a fost efectuată autopsia asupra trupului neînsuflețit al Mădălinei, iar concluzia medicului legist a fost că rănile suferite de conaționala noastră erau incompatibile cu o cădere accidentală. Craig Sneddon a fost pus sub arest preventiv, acesta fiind anchetat acum de autoritățile franceze pentru crimă. Vineri, 26 iunie 2020, acesta va apărea în fața unui judecător care, în urma unei analize a dovezilor adunate, va decide dacă să-l trimită în judecată sau nu. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul scoțian riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 30 de ani.

Mădălina Sneddon locuia de mai mulţi ani în Marea Britanie alături de soţul ei, Craig Sneddon, un om de afaceri scoţian. Potrivit informațiilor din anchetă, publicate de thecourier.co.uk, Mădălina se afla în Marea Britanie iar soțul ei, în Franța, atunci când s-a declanșat pandemia de coronavirus. Din cauza restricțiilor de circulație, cei doi soți au fost despărțiți mai multe săptămâni, iar Mădălina a ajuns în Franța cu doar câteva zile înainte de a muri. Revederea a fost marcată cu o escapadă romantică la Aix-en-Provence, unde soții închiriaseră un apartament situat la ultimul etaj într-o clădire de lux, notează Daily Mail. Vacanța și petrecerea în doi s-a terminat însă tragic. Pe 13 iunie, românca a fost găsită moartă, iar procurorii cred că nu a fost un simplu accident.

Prietenii și colegii româncei noastre au organizat o strângere de fonduri pe Go Fund Me, pentru ca trupul neînsuflețit al buzoiencei să poată fi adus în țară.

"Tocmai am pierdut una dintre surorile noastre Madalina Maria Sneddon și îmi lipsesc cuvintele pentru a-mi exprima tristețea în pierderea unei persoane atât de frumoase. A fost lansat un fundal de solidaritate și este deschis tuturor inimilor bune pentru a-și sprijini familia. Odihnește-te în pace suflet frumos ???????? #dreptatepentru ea" -  Patricia Kipiani.

"′′ Există ceva bun în această lume, și merită să lupți pentru asta." Madalina a fost un avocat român înălțător, puternic, inteligent și hotărât. TE IUBIM Madalina!!!! Te rugăm să donezi pentru această cauză dacă poți." - Romina Curecheriu.

"Maddye, Mada, am încercat să-mi adun gândurile și să vă scriu câteva cuvinte. Cuvintele îmi vin în bâlbe. Nu am întâlnit niciodată o persoană atât de plină de viață ca tine. Drumurile noastre s-au intersectat la Paris în 2017 și câțiva ani am rămas la fel de aproape ca atunci. Îmi amintesc conversațiile și mesajele noastre nesfârșite în engleză și pasiunea cu care mi-ai scris pentru a-mi îndeplini visele. Mereu m-ai sfatuit si m-ai sustinut in momentele dificile din viata mea. Erai cunoscută ca fiind pachetul de energie, cineva care nu s-a predat niciodată situațiilor, care nu a renunțat niciodată în viața ei. Aveai atâtea planuri, vise și îți doreai să realizezi atât de multe lucruri în viață. Ceea ce am admirat la tine a fost inima ta pură, generozitatea și dragostea de viață. Iubeai să călătorești. Ai iubit oamenii și ți-ai făcut prieteni peste tot în lume. Sclipirea ochilor tăi, strălucirea zâmbetului tău, bunătatea sufletului tău va rămâne mereu în inima mea. Nu ai fost doar prietenul meu, ai fost confidentul meu și sursa mea de inspirație și motivație. O să-mi lipsești atât de mult. Chiar ți-am scris ieri... Nu este doar un moment sfâșietor pentru mine, dar este o mare pierdere. Am selectat câteva fotografii și citate inspiraționale pe care mi le-ați trimis / postat. Te voi păstra mereu vie în inima mea și în tot ce am împărtășit. Știu că ai fost IUBIT! Odihnește-te în pace suflet frumos! O să-ți fie dor de tine! " - Romina Curecheriu.

 

Aseară, părinții Mădălinei au primit trupul singurei lor fiice, pe care se pregătesc acum să o petreacă pe ultimul drum.

 

 

 

No votes yet