Share |

Femeia de 31 de ani, în stare critică după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost accidentată, miercuri dimineaţa, pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, în zona trecerii de pietoni. Femeia se îndrepta spre locul său de muncă și, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Ane Marie Vrapciu, în apropiere de intersecţia cu strada Hangarului, un şofer în vârstă de 51 de ani din municipiul Râmnicu Sărat a surprins şi a accidentat-o pe femeia de 31 de ani, care era angajată în traversarea străzii în zona marcajului pietonal.
Aceeași sursă a mai precizat că victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital și că în cauză se va întocmi dosar penal, poliţiştii continuând cercetările. 

Medicii Secției de Primire Urgențe a Spitalului JUdețean Buzău au transmis deja că pacienta este în stare foarte gravă, cu politraumatism suferit în urma accidentului rutier, cu fractură de bazin și de gambă dreaptă. Pacienta a fost intubată și s-a decis transferarea ei la Spitalul  de Urgențe Floreasca din Capitală. 

No votes yet