Share |

Festival culinar în Piața Daciei, cu fructe de mare și preparate de pește

Cu o săptămână înainte de Sărbătoarea Paștelui, în zilele de 19,20 şi 21 aprilie, în Piaţa Dacia va fi gazda unui adevărat show culinar. Chef Cristi Ice (Cristi Dobre), reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociaţie de bucătari profesionişti  invită buzoienii să participe la Festivalul peştelui şi fructelor de mare – Ice & Fire Street Food, unde se vor desfăta cu cu mâncăruri exotice şi preparate tradiţionale din zonele pescăreşti ale României.

"Vă invit să-mi fiți alături în organizarea unui eveniment inedit pentru comunitate, o aventură pe care, cu ajutorul dumneavoastră, o putem propulsa în atenția cât mai multor buzoieni dornici de distracție și experiențe noi.

Mi-am propus să pun Buzăul pe harta culinară a țării prin aducerea în orașul nostru a Festivalului peștelui și fructelor de mare - Ice & Fire Street Food. Evenimentul va avea loc în zilele de 19-20-21 aprilie, în Piața Dacia.

În cele trei zile de festival, buzoienii vor avea ocazia de a savura deopotrivă mâncăruri exotice și preparate tradiționale din zonele pescărești ale României. Celor care ne vor răspunde invitației le vom pregăti bunătăți precum midii în sos de vin, creveți tempura, doradă și păstrăv pe pat de sare, somon și creveți Black Tiger Teriyaki, storceag de nisetru, Paella, Jambalaya și multe alte preparate din pește și fructe de mare.

Sâmbătă, voi avea un show culinar împreună cu echipa de la Guerilla Cooking din Brașov, demonstrație în cadrul căreia vom prezenta, de la A la Z, rețeta Storceagului de nisetru. Vă mulțumesc pentru deschidere  și vă aștept în cele trei zile de aventură culinară pentru a ne cunoaște și pregăti noi colaborări. Despre mine: am absolvit Horeca School din București, sunt membru ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism) și, în același timp, reprezentant local ANBCT Buzău - Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociație de bucătari profesioniști)", a explicat organizatorul evenimentului Cristi Dobre, cunoscut în branșă ca Chef Cristi Ice. 

 

No votes yet