Share |

"Fiecare își face munca lui și, împreună, formăm o echipă care funcționează foarte bine și eficient."

Drumuri reabilitate într-o proporție considerabilă, școală reabilitată, locuri de joacă amenajate în toate satele, grădiniță nouă ale cărei lucrări tocmai au început, sală de sport care deasemenea se află în construcție, iată doar câteva dintre investițiile mari care s-au realizat sau sunt în curs de realizare în comuna Vadu Pașii.
Toate investițiile mai sus enumerate au beneficiat susținere financiară pe programele naționale de finanțare a proiectelor de infrastructură, dar au avut fiecare în parte și o componentă din bugetul local. Numai în acest an, Primăria Vadu Pașii a investit peste două milioane euro în două obiective, sala de sport și grădionița, ale căror lucrări de construire au fost recent demarate. Anul trecut, la Vadu Pașii s-a inaugurat o școală de toată frumusețea, în a cărei reabilitare s-a investit nu mai puțin de1 milion de euro. La deschiderea anului școlar, 400 de elevi din satul Vadu Paşii au fost înrâmpinați la cursuri într-o clădire bine îngrijită şi cochetă după ce școala a fost modernizată prin efortul autorităților locale și a Consiliului Județean Buzău.
"Am o echipă foarte bună la Primărie, oameni gospodari, cu care în ciuda tuturor frânelor care ni s-au pus și știți bine că nu au puține, împreună am mers mai departe și am realizat bună parte din ce le-am promis oamenilor. Fiecare își face munca lui și, împreună, formăm o echipă care funcționează foarte bine și eficient. Eu cred că avem rezultate bune. Ne-am stabilit ca obiectiv asigurarea dezvoltării durabile a localităţii şi asigurarea condiţiilor optime pentru generaţiile viitoare. Am dat o mare atenţie educaţiei pentru că cei mici reprezintă viitorul localităţii. Acum putem spune ca avem condiții bune cu care să concurăm cele mai bune şcoli din judeţ . Ne-am propus ca elevii noştri să înveţe bine ca să poată termina cele mai bune licee şi facultăţi din România”, spune primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon. Bineînțeles că aceeași echipă are pusă la punct o strategie clară și pentru următorii patru ani, în cazul în care Gheorghe Firon va câștiga un nou mandat de primar.

"Proiectele pe care le-am intreprins pană acum și cele viitoare sunt făcute pentru a îmbunătăți viața locuitorilor comunei Vadu Pașii. Această strategie de dezvoltare locală vizeaza o perioadă de 4 ani șipoate fi realizată prin voința tuturor cetățenilor comunei. Scopul acestei strategii este de a demara și finaliza proiectele prin care vom reuși să modernizăm comuna din care facem parte cu mândrie. Vreau să duc departe această comună și veți vedea că acestea nu sunt doar niște simple vorbe", a mai subliniat primarul Gheorghe Firon.

No votes yet