Share |

Fratele fostului Șef al Poliției Române, Bogdan Despescu, s-a spânzurat

Unul dintre fraţii chestorului Bogdan Despescu, fostul şef al Poliţiei Române, a fost găsit mort în casă, weekendul trecut, informează DC News.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, s-a spânzurat, conform informațiilor DC News. El a fost găsit în casa lui din Nehoiu (Buzău) de către soția sa, care a anunțat autoritățile în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul avea doi copii și a lucrat ca jandarm.

Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. El a lucrat până în urmă cu câteva luni la Poliţia Locală Buzău, de unde a demisionat pentru a se angaja mai aproape de casă.

Surse din apropierea familiei spun că fratele chestorului Bogdan Despescu suferea în ultima vreme de o depresie, dar şi de alte afectiuni. Trupul neînsufleţit al lui Florin Despescu a fost descoperit de familie la domiciliul din localitea Lunca Priporului, oraşul Nehoiu.

El era unu dintre cei patru fraţi ai chestorului Bogdan Despescu. Acesta din urmă a fost demis din funcția de şef al Poliţiei Române în urma scandalului cu polițistul pedofil.

No votes yet