Share |

Gheorghe Firon, primarul care a schimbat fața comunei, astupând gurile rele

În județul Buzău există un primar atipic care, de când a câștigat mandatul, în loc să-și vadă liniștit de treabă și de familie, bate drumurile Bucureștilor și-ale Constanței ca să facă rost de bani pentru dezvoltarea comunei. ESte vorba despre primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon.

 

Din anul 2016, primarul Gheorghe Firon de la Vadu Pașii și-a atras mulți simpatizanți, fiindcă localitatea pe care o păstorește s-a schimbat fundamental. Pentru că, în România, nimic nu se face cât ai bate din palme, primarul Firon se zbate zi și noapte ca să facă lucrurile să meargă bine în comună.

De unde, de neunde, primarul găsește fonduri și pentru asfaltarea comunei și pentru celelalte capitole care înseamnă dezvoltare socială a comunei.

 

Dar sursa cea mai importantă de bani pentru dezvoltare o constituie banii europeni, forurile europene înțelegând poziția comunei Vadu Pașii pe harta județului și a alocat banii la timp pentru reabilitarea mai multor drumuri.

Pesemne că primarul Gheorghe Firon nu s-a săturat de ocările oponenților săi politici, care șterg cu el pe jos după fiecare lucrare pe care o face în comună.

No votes yet