Share |

Logo-ul municipiului Buzău câștigat de un tânăr din....

Într-un interviu acordat publicației Buzăumedia, primarul orașului, Constantin Toma  a anunțat că s-a desemnat câștigătorul concursului organizat pentru  Logo-ul municipiului Buzău,  organizat în cursul lunii martie.

S-au depus 24 de oferte, inclusiv de afară și a fost permisă participarea atât din municipiul Buzău, cât și din afară. Comisia  condusă de profesorul Valeriu Șușnea, președintele Uniuni Artiştilor Plastici – filiala Buzău așa l-a desemnat drept câștigător pe un tânăr din Iași. Și urmează ca joi, să fie lansat noul Logo, în prezența câștigătorului. Tot atunci vor fi prezentate și celelalte 23 de oferte. „Comisia a decis cel mai bine și obișnuindu-mă cu el, chiar a început să-mi placă. Atât vă pot spune din el că are câteva cuvinte foarte frumoase: ,,Buzăul, oraș deschis”, a explicat primarul Constantin Toma pentru publicația mai sus citată.

Premiul acordat câştigătorului concursului este de 12.000 lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea Municipiului Buzău, pentru utilizarea lucrării ce a fost declarată câștigătoare.

Logo-ul reprezintă un ansamblu de semne grafice format dintr-un set de caractere cu rol descriptiv care reflectă istoria, cultura sau viața orașului Buzău.

No votes yet