Share |

Logo-ul municipiului Buzău, primele imagini!

Adrian Mironescu, tânărul din Iași pasionat de web design, și-a prezentat astăzi creația, noul Logo al municipiului Buzău, în cadrul unei întâlniri cu presa, la care a participat și primarul orașului, Constantin Toma. Noul semn grafic reprezentativ pentru municipiul Buzău a fost ales din 24 de propuneri, în cadrul concursului lansat de municipalitate în luna martie a acestui an.

Comisia jurizată de profesorul Valeriu Șușnea, președintele Uniunii Artiștilor Plastici din Buzău, nu a avut o misiune ușoară, deoarece au fost unele lucrări extraordinar de bine realizate.

„Comisia a decis cel mai bine și, obișnuindu-mă cu el, chiar a început să îmi placă. Atât vă pot spune din el, că are câteva cuvionte frumoase: „Buzăul, oraș deschis””, a explicat primarul Constantin Toma.

Premiul acordat câştigătorului concursului este de 12.000 lei brut, suma reprezentând cesionarea exclusivă a drepturilor de autor, nelimitată în timp și spațiu, pe orice suport material şi în toate modurile, în favoarea Municipiului Buzău, pentru utilizarea lucrării ce a fost declarată câștigătoare.

No votes yet