Share |

LPS Buzău, liceul care a dus perfomanța la nivel balcanic prin Marina Baboi, și-a luat rămas bun de la o generație (FOTO)

Astăzi, a sunat ultimul clopoțel din viața de liceeni a absolvenților clasei a XII a din cadrul Liceului cu Program Sportiv Buzău, iar pașii lor s-au îndreptat de dimineață în curtea liceului, acolo unde și-au luat rămas bun de la școală, de la diriginți, de la profesori, de la băncile pe care poate doar peste 10 ani le vor mai vedea.

În liceul care a dat atletismului buzoian și național pe multipla campioană balcanică, pe Marina Baboi și ea  absolventă a clasei a XII-a, au domnit emoțiile, bucuria, recunoștința.

În ordinea claselor, elevii s-au așezat pe scaunele așezate în curtea liceului, pentru festivitatea de absolvire, care a început cu un moment de reculegere pentru cei doi elevi ai liceului, care nu au mai apucat să absolve liceul, Mușat Ionuț și Zincă Gabriel, ale căror vieți au fost oprite de o boală cruntă și a continuat cu discursul directorului LPS Buzău, profesorul Cătălin Cighir.

Elevii care de-a lungul celor patru ani de liceu s-au remarcat prin rezultate sportive deosebite au fost premiați de către directorul Cătălin Cighir.

 La final, absolvenții LPS Buzău și-au manifestat bucuria în stilul caracteristic, cu strigăte de entuziasm, lacrimi și toci aruncate în aer.

Nu au însă prea mult timp la dispoziţie pentru a sărbători, întrucât peste câteva zile vor trece prin probele bacalaureatului.

„Am plâns atât de mult la Ultimul Clopoţel încât şi acum am emoţii când mă gândesc la cei patru ani unici în viaţă petrecuţi împreună. Am adunat atâtea amintiri, momente inedite, prieteni cum rar mai gaseşti, informaţii, experinţe…Când viaţa ne va copleşi, vom rămâne măcar cu un vis frumos – Liceul!”, a afirmat una dintre absolventele LPS în cuvântul de încheiere

No votes yet