Share |

"Mașinile de gunoi și-au meritat locul la paradă", susține primarul comunei Cislău

Primarul comunei Cislău, unde Ziua Naţională s-a defilat cu maşinile de gunoi şi un buldoexcavator susţine că cele trei vehicule şi-au meritat locul în coloana pentru paradă. Firma de salubrizare a împlinit zece ani de existenţă, iar buldoexcavatorul tocmai a intrat în dotarea echipelor de la situaţii de urgenţă.

Imaginile postate de Facebook de un localnic arată cum maşinile de gunoi ale firmei locale Salub Eco Cislău, împodobite cu steaguri tricolore, defilează pe străzile comunei.    Punctul culminant al paradei e apariţia unui buldoexcavator în cupa căruia stă un angajat cu două steaguri.   Cele trei vehicule şi-au meritat locul în paradă, susţine primarul Dumitru Mitroiu, pentru că ajută foarte mult comunitatea.    Maşinile de gunoi deservesc mai multe localităţi din zona de munte a judeţului, iar buldoexcavatorul achiziţionat printr-un proiect al Grupului de Acţiune Locală este destinat 
”Am avut (la paradă n.r.) şi pe cei de la situaţii de urgenţă, care au avut buldo, şi pe lângă ei am băgat şi două maşini de gunoi, ţinând cont că s-au împlinit zece ani de când avem staţia de transfer gunoi menajer. Eu cred că activitatea şi-a atins scopul. Că au fost două maşini de gunoi, cine nu şi-ar dori aşa ceva? Am scăpat toată Valea Buzăului de marea nenorocire, gunoiul”, a declarat Dumitru Mitroiu, primar la Cislău încă din anii '90.   ”Cislau, Buzău, un fel de LasFierbinţi”, este mesajul care însoţeşte videoclipul cu pricina. Imaginile au devenit virale pe internet, fiind văzute de peste 50.000 de ori în 24 de ore. 

Un clip din timpul paradei de Ziua Naţională organizată de autorităţile comunei buzoiene Cislău a devenit virală pe internet.

 

No votes yet