Share |

Magistraţii au respins recursul avocaţilor lui Nissan

Azi, magistraţii au respins recursul înaintat de avocaţii interlopului buzoian Valeriu Negociu, cunoscut mai ales sub numele de Marian Nissan.
Judecătoria Buzău a hotărât arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile, în urma unor fapte de violenţă, cămătărie şi chiar agresiuni fizice asupra persoanelor care se împrumutau diverse sume de bani de la acesta, cu dobânzi uriaşe, pe care victimele nu le puteau achita. Recursul a fost respins, astfel încât Negociu va rămâne în continuare în arest.
Cu toate că Nissan nu acţiona de unul singur, el este singura persoană cercetată în acest caz, care are ramificaţii destul de lungi.
Cu ajutorul reţelei creeate şi a şantajului, Nissan a reuşit să obţină de-a lungul vremii, chiar şi imobiliare, recurgând la violenţă ori de câte ori nu îşi primea la timp sumele de bani.
Se pare că o mare parte dintre cei prejudiciaţi de către Nissan, nu se mai află în prezent în Buzău, datorită ameninţărilor primite, aceştia de frica oamenilor interlopului, preferând să plece cât mai departe.

Your rating: Nimic Average: 4.5 (2 votes)