Share |

O situație care era ușor de anticipat s-a produs astăzi. Cu scandal la Primărie!

Decizia luată de autorități, de a muta efectivele de elevi și profesori ai Liceului Costin Nenințescu la Liceul Tehnologic de Servicii și Meserii pentru a le face loc celor de la Colegiul Mihai Eminescu a stârnit revoltă.

Conducerea Liceului Costin Nenițescu a convocat, ieri, ședința consiliului de administrație a, iar azi dimineață a ajuns în fața primarului Constantin Toma unde și-a exprimat nemulțumirea alături de o delegație de părinți și profesori.

Primarul Constantin Toma a explicat că soluția respectivă este bătută în cuie și nu mai este nimic de schimbat. Drept urmare, Narcisa Dașu, directoarea Liceului Costin Nenițescu s-a adresat presei pentru a explica că nu a fost consultată în privința mutării elevilor, altfel ar fi informat factorii de decizie că nu este de acord cu această soluție.

Directorul Narcisa Dașu a încercat să argumenteze refuzul mutării elevilor liceului pe care-l conduce spunând că aici beneficiază de o bază materială care susține practica de calificare a elevilor liceului.

Narcisa Dașu a venit la conducerea Liceului "Nenițescu" de pe funcția de inspector școlar.De-a lungul timpului, numele său a fost implicat în câteva acțiuni cu iz de scandal.  

No votes yet