Share |

Om al legii desfigurat în bătai de cerșetori sub privirile indiferente ale unor nuntași

Un poliţist local  a ajuns desfigurat la spital, după ce a fost bătut până la leșin de doi cerșetori .

Polițistul local agresat se afla in timpul serviciului, asigura măsurile de ordine în zona conacului Marghiloman, unde avea loc o casatorie civilă.

La un moment dat, în zona au aparut mai mulți cerșetori, care au asaltat practic  nuntașii, cerându-le bani. Polițistul local legitima o cer;etoare, când a aparut concubinul acesteia, care a intrebat cu ce motiv o legitimează și l-a agresat verbal pe agent.

În timpul discuției, polițistul a scăpat pixul din mână și s-a aplecat să îl ridice. Exact în acel moment, bărbatul i-a dat o lovitură puternică, provocându-i o rană gravă în barbă.

Imediat după incident, colegii polițistului local au apărut în zonă, l-au transportat la spital pe polițistul rănit, iar țiganul agresor a fost identificat și predat organelor de cercetare.

 „Mi-am scăpat pixul şi când m-am aplecat am fost lovit cu un corp dur chiar în faţă. În urma loviturii am leşinat”, a povestit poliţistul local. Deşi omul legii era căzut la pământ într-o baltă de sânge, nuntaşii nu s-au gândit o secundă să-i acorde primul ajutor. „Poliţistul era căzut la pământ însă cei care au văzut toată scena au început să râdă de el. Nimeni n-a ridicat un deget să-l ajute sau să cheme ambulanţa”, a declarat un martor al agresiunii, pentru „Știri de Buzău”.

Un trecător a sunat la poliţie şi la salvare, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital. Poliţia a pornit imediat pe urmele agresorului, acesta fiind identificat şi reţinut pentru 24 de ore.

Şeful Poliţiei locale Buzău, Adrian Teodorescu, a declarat că incidentul s-a produs sâmbătă seara în parcul Marghiloman din municipiul Buzău, unde o patrulă legitima două persoane, o femeie şi un bărbat, care cerşeau într-o zonă în care au loc de obicei cununii, scrie Mediafax.

"Acum se simte bine, dar are cinci copci în bărbie. Are şi concediu medical cinci zile", a spus şeful Poliţiei locale Buzău.

Bărbatul care a lovit agentul Poliţiei locale are dosar pentru ultraj.

No votes yet