Share |

Precizări importante din partea conducerii Crucii Alb-Galbene după ca DSP a gafat din nou

Încă o dată Direcția de Sănătate Publică a transmis date eronate, de data aceasta legat de Crucea Alb-Galbenă, creând panică în rândul beneficiarilor de servicii de îngrijire la domiciliu.

În cadrul raportării oficiale de duminică, DSP a transmis că unul dintre angajații Crucii Alb-Galbene 

"Ca urmare a apariției în spațiul public al unor informații conform cărora “un personal medical de la Fundația Crucea Alb Galbenă Buzău se află printre noii pacienți infectați cu COVID-19” și că este „simptomatic” facem anunț că persoana respectivă este total asimptomatică. A făcut testul voluntar, la cerere, deoarece a venit în contact direct cu cazul 247, în cadrul unei clinici private. 

Mentionam ca acest caz (292) face parte din personalul de conducere al Fundației, nu vine în contact cu pacienții, iar în ultimile 14 zile nu a venit în contact direct cu personalul. La începutul fiecărei luni activitatea o desfășoară de la domiciliu, fiind perioada de raportari financiare.

Am solicitat DSP să corecteze cu datele reale, ceea ce se va întampla în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, vă informăm că la nivelul Fundației se iau toate măsurile pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19, beneficiarii Fundației fiind in centrul atenției noastre permanent."

 

 

 

Cristina Vasile

Director executiv

No votes yet