Share |

PRIMA JUMĂTATE DE MANDAT! Bilanțul primarului Constantin Toma (VIDEO)

"Constantin Toma, doi ani de muncă la Primăria Buzău!", este numele filmulețului postat pe pagina oficială de Facebook a primului gospodar al orașului, care și-a prezentat activitatea primei jumătăți de mandat.

Filmul prezintă realizările administrației publice locale sub conducerea primarului Constantin Toma, arară situația financiară a Primăriei din urmă cu doi ani și subliniază avantajele implementării sistemului Kaizen în Primăria Buzău, ca urmare a lipsei de personal.

Deasemenea, este trecută în revistă și investiția de 3 milioane de euro a societății Urbis Serv, bani alocați de municipalitate în contul societății la sfârșitul anului trecut, în achiziționarea de utilaje noi și performante, printre care și o stație de asfalt, cu care se reabilitează în prezent infrastructura orașului.

Nu sunt uitate evenimentele culturale memorabile care s-au organizat în prima jumătate de mandat a primarului Constantin Toma, precum și manifestările de Ziua Eroilor, organizate pe pe Calea Eroilor, una dintre cele mai frumoase intrări într-un oraș din țară.

No votes yet