Share |

Primarul muncipiului Buzău, Constantin Toma a semnat! (FOTO)

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma și Televiziunea Română au susţinut, miercuri, la Palatul Comunal, o conferinţă de presă comună, în care au anunţat semnarea unui parteneriat pentru organizarea ediţiei din acest an a Selecţiei Naţionale Eurovision.

La evenimentul organizat de primarul orașului au participat Doina Gradea, Preşedinte-Director General TVR, Constantin Toma, Primar al Municipiului Buzău, Elena Isbăşoiu, director al Centrului Cultural „Alexandru Marghiloman”, şi Liana Stanciu, şef al Delegaţiei României la ESC2020.

Reamintim că, anul acesta, Buzăul va fi gazda unui show în premieră pentru Selecţia Naţională Eurovision, după ce, la ediţiile trecute, TVR a organizat semifinale şi finale naţionale în oraşe precum Bucureşti, Baia Mare, Craiova, Arad, Iaşi, Focşani, Timişoara, Turda şi Sighişoara. Televiziunea Română a decis ca şi în acest an să respecte tradiţia şi să organizeze Selecţia Naţională Eurovision într-un oraş din ţară cu posibilitatea publicului să participe la show.

„Primăria Municipiului Buzău doreşte să mulţumească Televiziunii Române pentru alegerea Municipiului Buzău ca gazdă a finalei Selecţiei Naţionale a Eurovision Song Contest 2020, ca o recunoaştere a progresului remarcabil al oraşului din ultimii ani în organizarea unor evenimente culturale de anvergură. Dorim să mulţumim pe această cale locuitorilor oraşului Buzău pentru sprijinul extraordinar pe care îl acordă organizării finalei Eurovision din acest an. Pentru noi, organizarea unui asemenea spectacol de înalt nivel oferă nu doar oportunitatea de a ne promova oraşul în ţară şi în lume, ocazia de a face cunoscut ataşamentul nostru la valorile europene, ci şi prilejul de a ne sprijini concret naţiunea în a se afirma într-o competiţie de cea mai largă audienţă la nivel continental”, a precizat primarul Constantin Toma.

No votes yet