Share |

Profesorul Geta Burducea, numire pe funcția de inspector școlar general adjunct. Preia conducerea interimară a IȘJ Buzău.

Odată cu ordinele de demitere din fruntea In spectoratului Școlar Județean a Florinei Stoian și a celor două adjuncte ale sale, Daniela Palcău și Nela Wamsiedel, pe adresa instituției a sosit și ordinul prin care profesorul Geta Burducea a fost numit inspector școlar șeneral adjunct. Domnia sa a fost delegată să preia și conducerea interimară a instituției, până la celelalte numiri.

 Contractele de management ale Florinei Stoian, Nelei Wamsiedel și Danielei Palcău au fost desfăcute astăzi de minister, fapt cu care cele trei nu se pot împăca. Florina Stoian a declarat mass mediei locale că nu este exclus săs e întoarcă în fruntea IȘJ Buzău.  ”Vom contesta, toate trei, ordinul de demitere. Aşa cum am contestat şi evaluarea făcută de minister. E posibil să ne întoarcem în funcţii, n-ar fi prima oară depinde ce va spune justiţia”, a declarat Florina Stoian. Tot ea a mai precizat pentru presa locală  că ministerul a trimis şi ordinul prin care Geta Burducea, fost şef al instituţiei, a fost numită Inspector Şcolar General Adjunct. Ea a fost delegată de Minister să preia conducerea interimară a Inspectoratului.

No votes yet