Share |

Proiectul "Iazul Morilor" a intrat în execuție! S-a restricționat circulația pe strada Frăsinet

Concretizarea proiectului de punere în valoare a canalului Iazul Morii, pe strada Frăsinet, prin amenajarea unui spațiu de recreere au debutat marți dimineață și, conform anunțului Primăriei Buzău, circulația a fost restricționată pe strada Frăsinet

Cele trei benzi ale străzii Frăsinet, între Kaufland și Biserica Sf. Ștefan, vor rămâne două pe durata execuției parcului, iar pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bulevardul Unirii se va închide banda de circulație începând din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland.

Traficul pe sensul de mers dinspre strada Mesteacănului către Bulevardul Unirii se va desfășura pe banda de lângă axul străzii a celuilalt sens de mers, din dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan până în dreptul aleii de acces cu autovehicule de aprovizionare a magazinului Kaufland, cu respectarea semnalizării rutiere temporare pe durata executării lucrărilor.

Circulația pe sensul de mers dinspre Bulevardul Unirii către strada Mesteacănului se va desfășura pe o singură bandă de circulație, pe tronsonul delimitat de aleea de acces pentru aprovizionare a magazinului Kaufland până în dreptul alveolei stației de autobuz din vecinătatea Bisericii Sf. Ștefan.

 

FOTO: Știri de Buzău

No votes yet