Share |

Reacția Bisericii în cazul elevei care s-a fotografiat dezbrăcată în fața Mănăstirii Ciolanu! A intervenit și Poliția.

ImImaginile eprezentanţii bisericii au spus că „deplâng asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă”.

Imaginile postate de eleva de clasa a XII-a în mediul online, în care apare dezbrăcată și cu o armă în mână în fața Mănăstirii Ciolanu, au fost șterse la scurt timp după izbucnirea scandalului.

În fotografiile postate pe Facebook, tânăra apărea îmbrăcată sumar şi co o armă în mână, ce părea a fi o puşcă automată. Pozele au fost făcute chiar în faţa Mănăstirii Ciolanu, din judeţul Buzău.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că poliţiştii au demarat verificări şi vor să stabilească, în primul rând, când şi de către cine au fost făcute fotografiile şi dacă arma este una adevărată.

Reprezentaţii Mănăstirii Ciolanu au declarat, mari, pentru aceeași sursă, că este „teribilism” ce a făcut tânăra şi au transmis că „deplâng asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă”.

„Imaginile le-am văzut. Sunt făcute în apropierea porţii şi imediat după poartă. A pândit momentul (…) Deplângem faptul că există asemenea tendinţă de a ieşi în evidenţă la vârsta ei cu aşa ceva (…) Deplângem atitudinea ei sau acelora care au pus-o să facă aşa asta. Este teribilism la mijloc şi atâta tot”, au spus reprezentanţii Mănăstirii.

Reprezentaţii Mănăstirii Ciolanu au mai spus că nu ştiu când a fost făcut pictorialul, dar au precizat că din cauza bugetului mic nu pot avea pază tot timpul.

Mănăstirea Ciolanu este atestată documentar încă din secolul al XVI-lea şi are două biserici. Aici există şi un muzeu unde se află, printre altele, şi icoane pictate de Gheorghe Tătărescu prin anul 1886.

No votes yet