Share |

Restaurantele și barurile nu mai au voie să servească produse pentru consum în locație

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seara suspendarea activităților de comercilizare a produselor alimentare și băuturi alcoolice organizată de restaurante, hoteluri sau cafenele pentru consumul în interiorul sau exteriorul locației.

 

„Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației. Este permisă organizarea activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop precum cele de tip drive-in, room service sau livrare la client”, a spus MarcelVela, care a susținut marți o conferință de presă alături de şi secretarii de stat Bogdan Despescu şi Raed Arafat.

 

Ministrul a subliniat că România nu suntem „în situația în care să închidem orașe, să raționalizăm alimente” iar toate informațiile în acest sens „sunt fake news”.

 

SURSA: HotNews

No votes yet