Share |

S-a drogat cu etnobotanice și și-a ucis unchiul

Dumincă seara, un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a ucis unchiul și a fost la un pas să-i ia viața și concubinei acestuia. Tânărul ar fi consumat etnobotanice .

Potrivit informațiilor culese de la fața locului și furnizate de vecini, tânărul a ajuns acasă în jurul orelor 18:15 și le-a cerut ceva de mâncare rudelor.

În momentul în care mătușa i-a adus farfuria în cameră, acesta a devenit brusc violent și a început să o lovească cu un cuțit. Ulterior s-a năpustit și asupra unchiului care venise să vadă ce se întâmplă, alarmat fiind de țipetele soției. Cert este că după acest episod de furie, unchiul său a fost găsit fără suflare într-o baltă de sânge, cu răni de cuțit pe tot corpul, iar mătușa a reușit să scape de atacator fugind în curtea unei vecine. Ucigașul și-a urmărit mătușa până în curtea alăturată, însă a fost alungat de un alt bărbat.

Abia la o oră după nenorocire a fost reperat și reținut de un echipaj de jandarmi în zona Parcului Crâng. Băiatul nu avea nicio ocupație, însă era cunoscut drept consumator de etnobotanice.

 Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Buzău pentru îngrijiri de specialitate.

No votes yet