Share |

TIR răsturnat pe Centura Buzăului

Aflat la volanul unui TIR, un tânăr de 28 de ani a scăpat ca prin minune,  după ce s-a răsturnat în urma unui viraj uşor. TIR-ul a intrat în balans după ce a lovit violent un parapet de beton de pe mijlocul drumului, iar ccidentul rutier s-a soldat cu pagube materiale. Accidentul a avutr loc la primele ore ale dimineţii, pe şoseaua de centură a Buzăului.  

TIR-ulm, înmatriculat în judeţul Neamţ, transporta centrale termice către capitală și, la un moment dat, şoferul a pierdut din vedere baliza de semnalizare de pe mijlocul drumului şi a lovit în plin cu roata din stânga peretele de beton care desparte cele două sensuri de mers.  

Camionul de mare tonaj s-a răsturnat iar motorina din rezervor s-a scurs pe carosabil existând pericol de incendiu. La faţa locului a fost deplasat un echipaj de la descarcerare şi unul  de  pompieri pentru asigurarea zonei.   Şoferul, un nemţean de 28 de ani, a reuşit să iasă din cabina avariată până la sosirea echipajelor de descarare. Nu consumase băuturi alcoolice.   Pentru evitarea altor incidente rutiere, zona în care s-a produs accidentul a fost asigurată de mai multe echipaje de poliţie. De asemenea, un echipaj de la pompieri a rămas la locul accidentului pentru a supraveghea rezervorul fisurat cu motorină.

No votes yet