Share |

TRAGEDIE LA BOBOC! Și-a îmbrățișat logodnica pentru ultima oară și a plecat spre moarte

Cei patru tineri implicați în accidentul din această seară, din apropierea unității militare de la Bobocu, se întorceau din permisie. Pentru câteva zile, ei s-au aflat alături de familii. R.G. Comăneci, șoferul care a provocat accidentul și care și-a pierdut viața pe loc, se întorcea de la Ploiești, acolo unde locuiește. În această după-amiază și-a îmbrățișat pentru ultima oară logodnica. În această toamnă urma să-și unească destinele, dar destinul său s-a curmat peste câteva ore, în urma unei manevre greșite la volanul autoturismulu pe care îl conducea.

 

Reamintim că un militar a murit, miercuri seară, iar trei colegi de-ai săi, militari deasemenea, au fost grav răniți, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un pom, în apropierea unităţii militare de la Boboc.

Unul dintre răniţi a fost preluat de către un elicopter SMURD şi dus la un spital din Bucureşti, în timp ce ceilalţi doi au primit îngrijiri medicale la Spitalul Județean.

Cei patru militari se aflau într-un autoturism, iar în apropierea unităţii militare de la Boboc, şoferul ar fi pierdut controlul volanului şi mașina a intrat într-un copac.

 

Impactul a fost atât de puternic, încât toţi cei patru tineri, care au în jur de 30 de ani, au fost grav răniţi.

 

Şoferul maşinii, în vârstă de 32 de ani, elev al Şcolii de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” de la Boboc, a murit la Spitalul Judeţean Buzău, unde, în pofida tuturor încercărilor medicilor, nu a mai putut fi salvat.

No votes yet