Share |

Ultima ispravă a primarului de la Vadu Pașii, Gheorghe Firon! (FOTO)

Primăria Vadu Pașii s-a alăturat unei campanii caritabile lansate de de Asociația  „Împreună pentru buzoieni’’ pentru a oferi adăpost unei mame cu doi copii și un soț bolnav.  

"Să dăm șansă unor copii să crească decent", campanie lansată în urmă cu mai bine de două luni de asociația mai sus citată,  a adunat un număr impresionant de buzoieni cu suflet mare, care au contribuit material și au făcut posibil un vis ce părea imposibil de realizat pentru familia greu încercată de necazuri.

Un aport important la concretizarea proiectului l-a avut Primăria Vadu Pașii care a sprijinit Asociația și a înlesnit demersurile solicitate de legislație pentru ridicarea construcției, după cum a relatat Diana Rus, președintele Asociației „Împreună pentru buzoieni”.

De altfel, atât primarul Gheorghe Firon, cât și viceprimarul comunei, Cristian Georgescu, au fost permanent prezenți pe șantier, unde au supravegheat desfășurarea lucrărilor.

„Mulțumesc Primăriei Vadu Pașii, reprezentată de primarul Geo Firon și viceprimarul Cristi Georgescu pentru: depozitarea materialelor, transportul acestora, dar și pentru o donație de materiale de construcții. Subliniez acest ajutor pentru puterea exemplului. De asemenea, le mulțumesc persoanelor care au făcut posibilă finalizarea acestui proiect datorită donațiilor pe care le-au direcționat către Asociație. Cei care au donat bani sunt oameni simpli, care nu reprezintă nici o instituție a statului și majoritatea sunt membri cotizanți ai Asociației. Vă mulțumesc în numele celor doi copii cărora le-ați dat o nouă șansă la copilărie! Numele lor se găsesc menționate pe pagina oficială de Facebook a Asociației noastre, „Împreună pentru buzoieni””, a mai adăugat Diana Rus.

Your rating: Nimic Average: 5 (2 votes)