Share |

ULTIMA ORĂ! Autoturism răsturnat, mașina Poliției avariată de un TIR

UPDATE: Biroul de presă al IPJ Buzău a trimis un comunicat presei în care prezintă dinamica accidentului care a avut loc, mieruri, pe DN1B: "Din primele verificări, un conducător auto în vârstă de 48 de ani, din Gălbinaşi, care se deplasa pe DN 1B E577 din direcţia Ploieşti către Buzău, în afara localităţii Merei, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare şi a nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul din faţa sa, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a ieşit în afara părţii carosabile, răsturnându-se. În urma evenimentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. De asemenea, la fata locului a fost direcţionat un echipaj de poliţie, iar în timpul intervenţiei, autospeciala, oprită pe marginea carosabilului, a fost avariată de o roată desprinsă de la un TIR condus de un prahovean în vârstă de 40 de ani, pe direcţia Ploieşti către Buzău. În cazul celor doi conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile legale."

ȘTIRE INIȚĂALĂ: Un eveniment rutier a avut loc mai devreme, pe DN 1B, la intersecția către Dealul Viei. Un Logan s-a răsturnat în afara carosabilului, iar autotursmul Poliției care a ajuns la locul accidentului a fost acroșat de un TIR.

 Biroul de presă al IPJ Buzău transmite că accidentul nu s-a soldat cu victime.  Traficul se desfășoară cu dificultate. Se circulă alternativ pe un singur sens de mers.

 

Vom reveni!

Your rating: Nimic Average: 5 (1 vote)